Heti négyről ötre emeli Athén – Budapest – Athén járatainak számát a görög Aegean Airlines 2018. június 26-tól a társaság által a repülőjegy-foglalási rendszerekben közzétett menetrendi frissítés szerint.

Az Aegean járata a 2017-es nyári menetrendben hetente négyszer (hétfő, szerda, péntek, vasárnap) közlekedik a két város között Airbus A320-as repülőgépekkel.

A téli menetrendben hetente három, míg a decemberi, ünnepi időszakban (december 19 -január 7. között) heti hat járatot közlekedtet a légitársaság az útvonalon az előző évekhez hasonlóan.

2018. március végétől – azaz a nyári menetrend kezdetétől – ismét visszaáll a heti négy járat, majd a

2018. június 26 és október 16. közötti időszakban a hétfő, szerda, péntek, vasárnapi járatok mellett már a keddi napokon is Ferihegyre érkeznek az Aegean légitársaság Airbusai.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A kapacitásbővítést a légitársaság magyarországi vezérképviseletét ellátó Tensi Aviation is megerősítette az AIRportal.hu kérdésére. Hozzátették: 2018. június 26 és október 16. között keddenként az A3 876 számú járatok 16:55-kor érkeznek Budapestre és 17:40-kor indulnak vissza Athénba.

Amint arról korábban beszámoltunk, a légitársaság két éve, 2015. nyarán bővítette heti négyre a korábbi heti háromról járatainak számát Athénból Budapestre.

Fotó: AIRportal.hu