Ismét letartóztatták a 69 éves Marilyn Hartmant, aki az elmúlt években számos alkalommal jutott be amerikai repülőterekre, illetve szállt fel érvényes jegy nélkül potyautasként járatok fedélzetére.

Marilyn Hartman, ellentétben a magyar Repülős Gizivel (aki azért kapta ragadványnevét, mert besurranó tolvajként állítólag belföldi járatokkal ment vidéki városokba, bár ezt ő maga is cáfolta – a szerk.) „csak” visszaeső potyautas. A hölgy meglepő sikerességgel több tucatszor jutott be jogosulatlanul a repülőterek elzárt részeire 2014 óta a CNN híre szerint.

Számos alkalommal érvényes repülőjegy és beszállókártya nélkül tudott keresztülmenni az utasbiztonsági ellenőrzésen, sőt induló járatok fedélzetére is sikerült felszállnia.

A legnagyobb dobása az volt, amikor a British Airways járatán Chicagóból Londonba repült jegy nélkül, ahonnan azért küldték vissza, mert útlevele sem volt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A nőt egészen a múlt hétig 21 alkalommal tartóztatták le, utóbbi londoni kalandja után jóval több mint egy évig nem lehetett hallani róla, mert őrizetben volt.

A bipolárisként diagnosztizált nőt kedden kapcsolták le legutóbb a Chicago O’Hare repülőtér 1-es termináljának közelében, miután jelzett a nyomkövetője.

Hartmannak ugyanis ilyen készüléket kell viselnie, és mint visszaeső elkövetőt eltiltották attól, hogy bármilyen repülőtérre betegye a lábát.

Azt nem tudni, hogy ez alkalommal hová akart repülni a megrögzött potyautas, az is lehet, hogy csak az erre a hétre időzített bírósági meghallgatása elől akart eltűnni.