Címlap Címkék Chicago O’Hare International Airport (ORD)

Címke: Chicago O’Hare International Airport (ORD)

Jelentősen bővítené flottáját és utasai számát 2028-ra a LOT

A lengyel nemzeti légitársaság bemutatta stratégiáját, amely szerint utasai számát 70 százalékkal, hálózatát 20 úti céllal növelné, flottáját mintegy másfélszeresére bővítené, emellett felújítja Boeing 787-8-asai kabinját.

Repülés közben elhagyta egyik vészcsúszdáját egy Boeing 767-es

Lakónegyedre esett a United Airlines Boeing 767-300ER típusú repülőgépének egyik felfújható vészcsúszdája, miközben a Chicago O’Hare légikikötőben készült leszállni.

Harminc év után újraindítja chicagói járatait az Air Serbia

Május 17-től újra közlekedik az Air Serbia a chicagói O'Hare repülőtérre, emellett Európából egyedüliként repül december 9-től a kínai Tiencsinbe, a flottához pedig egy második A330-200-as is csatlakozott.

Huszonkettedszer is lekapcsolták az amerikai „Repülős Gizit”

Ismét letartóztatták a 69 éves Marilyn Hartmant, aki az elmúlt években számos alkalommal jutott be amerikai repülőterekre és szállt fel jegy nélkül járatok fedélzetére.

Leállítja budapesti járatait az American Airlines

Hosszabb időszakra leállítja budapesti járatait az American Airlines: a légitársaság jövőre sem újítja fel a philadelphiai összeköttetést, és az idén májustól tervezett chicagói járat sem indul el 2021-ben.

Itt van az amerikai mentesítő járatok menetrendje

A Los Angeles-i magyar főkonzulátus közzétette a Wizz Air Airbus A321neóival április 1-jére tervezett mentesítő járatok menetrendjét és feltételeit, a jegyek 880 dollárba kerülnek, és általában a Wizz Air szabályai az irányadóak.
Hirdetés
Translate »