A Delta várhatóan a következő hónapokban kapja meg az első A321neo típusú repülőgépeit, amelyekben teljesen új első osztályú kabinberendezés kap helyet.  

Megújítja A321-es típusú gépeinek első osztályát a Delta: a paxex.aero hírportál szerint a légitársaság vadonatúj kabinnal jelentkezik, amely tágasabb és komfortosabb üléseket ígér.

A berendezést a londoni székhelyű kreatív ügynökség, a Factory Design és az üléseket gyártó Recaro együttműködésével tervezték, figyelembe véve az utasok visszajelzését is.

Be sem mutatták még, máris díjra jelölték a Delta A321neójának első osztályát (forrás: Crystal Cain Awards)

Az újítások között szerepel nagyobb személyes tér és  a megnövelt méretű ülés előtti lehajtható asztal, amelynek köszönhetően 25 százalékkal növekszik a munkaterület.

A régebbi A321ceo típushoz képest jelentősen bővebb lesz az ülésekhez tartozó tárolóhely, valamint memóriahabos párnát használnak a kényelem fokozása érdekében.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az új kabinokba a Delta saját gyártmányú fedélzeti szórakoztatórendszerét szerelik fel, beépítve az ülések háttámlájába. A szórakoztatórendszer vezeték nélküli hálózaton keresztül fog működni, nem kábeleken, ezzel is csökkentve a repülőgép tömegét. 

A Delta új kabinberendezése már azelőtt elismerést kapott, hogy ténylegesen bevezették volna, ugyanis jelölték a Crystal Cabin Awards díjra, amely az egyetlen olyan kitüntetés a légiközlekedésben, amely a fedélzeti újításokat, kabinberendezést díjazza.