Most decemberben Dohában rendezik a FIFA-klubvilágbajnokságot, ezen alkalomból a Qatar Airways ingyen belépőket kínál a meccsekre a katari fővárosba tartó, illetve a stopover lehetőséget kihasználó utasai számára.

Forrás: Qatar Airways

Aki december 11. és 21. között Katarban jár, annak kiváló lehetősége lesz nézőként részt venni az a Dohában sorra kerülő FIFA Club World Cup, azaz klubvilágbajnokság meccsein, amelyen 6 kontinens szövetségeinek bajnok csapatai szerepelnek.

A labdarúgó rendezvény hivatalos partnere a Qatar Airways, ennek tiszteletére a légitársaság ingyen jegyeket kínál azon utasai számára, akik az esemény ideje alatt a Katarban tartózkodnak.

A lehetőség, amely a “Make Qatar Your Goal” elnevezést kapta, a turista és az üzleti osztályú utasok számára egyaránt elérhető.

Azok, akik már korábban lefoglalták repülőjegyüket, illetve ezt megteszik november 15-ig, a légitársaság honlapján kérvényezhetik az ingyen meccsjegyeket.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az akcióban azok vehetnek részt, akik az emírségbe repülnek ott-tartózkodásra, vagy a légitársaság nyújtotta stopover lehetőséget igénybe veszik.

A légitársaság promóciós videót is készített az eseményhez: