Október elsejétől ez év végéig ingyenes koronavírus-tesztelésre ad lehetőséget utasainak az Etihad Airways.

Kabinosztálytól függetlenül majdnem minden repülőjegye mellé kínálja a szolgáltatást a légitársaság, de a Kínába induló járatokra nem vonatkozik.

A cég azért döntött az ingyenes tesztelés mellett, hogy megkönnyítse az utazók számára a célországba történő belépést – amennyiben ehhez negatív tesztet kérnek az adott hatóságok -, illetve ezzel az is biztosítható, hogy a járatok fedélzetén egészséges emberek utazzanak.

Az Etihad az idén év végéig megváltott jegyek mellé biztosítja az ingyenes tesztet, a turista osztály utasainak a gépük indulása előtt 48-96 órával kell ellátogatniuk a Life Medical diagnosztikai központba, míg az első és az üzleti osztály utasai a szállásukra is kérhetik a mintavételt.

Forrás: Etihad Airways

Kínában kizárólag a SEHA tesztközpontban készített teszteket fogadják el, illetve a Marokkóba utazók számára antitestet kimutató vizsgálat is szükséges.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Etihad igyekszik minél kényelmesebb és rugalmasabb utazást biztosítani ügyfeleinek, korábban koronavírusra szóló biztosítást is bevezetett, amely a külföldi tartózkodás esetén fedezi a költségeket esetleges megbetegedés esetén.