Ismét elérhető az Emirates légitársaságnál a Dubai Connect elnevezésű szolgáltatás, ingyenesen hotelszobát kínálva azon utasainak, akiknek tíz óránál többet kell eltölteniük a járatok közötti átszálláskor.

A szolgáltatás minden új és már meglévő foglalásram az összes kabinosztályra érvényes, amelynek utazási ideje december elseje utáni.

Az Emirates Dubai Connect szolgáltatása ingyen kínál négy vagy ötcsillagos szállodai szobát egyszeri étkezéssel, valamint biztosítja a transzfer a hotel és a repülőtér között és az emírségekbeli vízumot.

Az Emirates közlése szerint a lehetőséget azért biztosítják, hogy a koronavírus-járvány miatt megváltozott menetrend ideje alatt az esetleges hosszabb várakozási idő ellenére is zökkenőmentes legyen azon ügyfeleinek utazása, akiknek több mint tíz, de kevesebb mint huszonnégy órát kell várniuk az átszállásra.

A légitársaság közlése szerint azok, akik élni szeretnének a szolgáltatással, de valamilyen okból nem tudják elhagyni a repülőteret, lehetőségük van igénybe venni a Dubai Connect várót.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Emirates jelenleg mintegy 90 célállomásra közlekedik, ez még mindig kevesebb, mint a világjárvány kezdete előtt, egyes útvonalakon pedig kevesebb járat indul, mint korábban.

Forrás: Emirates