A koronavírus-járvány idején az utazási szabályok rendkívül bonyolultak és folyamatosan változnak, a KLM interaktív térképe áttekinthetően mutatja meg a célországra vonatkozó előírásokat – közölte a légitársaság.

Az interaktív térkép a „Where can I fly to?” nevet kapta, és a KLM hálózatán elérhető összes ország szerepel az adatbázisban. Az induló ország, valamint az oltásra vonatkozó opció kitöltése után a térkép nemcsak a holland légitársaság járataival elérhető célállomásokat, hanem az azokra vonatkozó utazási szabályokat is megmutatja.

A szolgáltatás a legfrissebb, aktuális menetrendi adatokat, illetve határátlépési előírásokat használja. Az oltottaknak be kell pipálnia az erre vonatkozó opciót, és a térkép színkódokkal jelöli az egyes országokat a szabályok alapján. A részletekhez a KLM TravelDoc oldalra irányít át.

A KLM járatain továbbra is a legszigorúbb egészségvédelmi intézkedések vannak érvényben, amelyeket az APEX szervezet Gyémánt minősítéssel látott el, ez a legnagyobb presztízsű elismerés ebben a kategóriában.

Forrás: KLM

Akciós jegyek az Air France és a KLM járataira

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A francia és a holland légitársaság újra akciót hirdetett, amely az október 22-ig beérkező foglalásokra és május 31-ig történő utazásra érvényes. Mindkét légitársaság biztosítja az ingyenes módosítást a megváltott jegyekre: az utazás dátuma bármilyen indokkal megváltoztatható, az út lemondása esetén kupon kérhető, a járat törlése esetén pedig teljes visszatérítés jár.

Az Air France „Early bird” és a KLM „Blue sky sale” nevű akciója minden olyan országra érvényes, ahová az uniós állampolgárok beléphetnek az utazás időpontjában, így már az Egyesült Államokba, Kanadába, Mexikóba is akciós áron lehet jegyet foglalni.