Július második felében számos európai útvonala mellett a budapestit is újraindítja a British Airways, de a járvány előttinél jóval alacsonyabb heti járatszámmal.

A British Airways július 16-tól közlekedik újra London-Heathrow és Budapest között.

A légitársaság heti 8-10 alkalommal repül Ferihegyre július második felében és augusztusban.

Fotó: AIRportal.hu

Július 16-tól a hét minden napján közlekednek a délelőtti járatok, emellett hétfőn, pénteken és vasárnap pedig egy délutáni is repül.

Augusztusban szombat kivételével minden nap lesz legalább egy járat, a hétfői és pénteki napokon délelőtt és délután is érkezik British-gép, vasárnapokon pedig csak a délutáni, a foglalási rendszerekben elérhető adatok szerint.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A British Airways továbbra is az Airbus A320-as típuscsalád változataival közlekedik Budapestre.

A brit légitársaság közleménye szerint a British Airways július második felében – Budapest mellett – Ausztria, Bulgária, Csehország, Horvátország, Dánia, Franciaország, Németország, Görögország, Izland, Írország, Olaszország, Koszovó, Marokkó, Norvégia, Portugália, Spanyolország, Svédország, Svájc és Törökország irányába is tervezi az újraindulást.

A belföldi útvonalak tekintetében London és Belfast, Inverness, Jersey, Manchester, Newcastle, Newquay között indulnak újra a gépek, Edinburgh és Glasgow irányába pedig napi két járatra bővít a cég.

Július végéig a British Airways néhány hosszútávú útvonalán is ismét elindul a forgalom, Bermuda, Dallas, Miami, Seattle, Torontó, Barbados, Kingston és Tokió-Haneda irányába. Korlátozott számban továbbra is lehet utazni Boston, Chicago, Los Angeles, New York (JFK), Washington, Hongkong, Szingapúr felé, és júniustól a San Francisco-i járat is repül.

Amint korábban megírtuk, az ország kormánya július 10-től feloldja a több tucatnyi ország mellett a Magyarországról Angliába beutazókra is érvényes, 14 napos elkülönítést előíró karanténszabályozást.

Videó a British Airways járatain bevezetett egészségügyi óvintézkedésekről

British Airways – Looking Forward To Welcoming You Back On Board

When the world opens up once more, we’re ready to welcome you back on board. You’ll see new protective measures at every step of the journey whenever you fly with us. Find out about how to prepare for your next flight at ba.com/welcomeonboard.

Közzétette: British Airways – 2020. június 3., szerda