Együttműködési megállapodást kötött a Wizz Air és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren működő koronavírus-tesztközpontot üzemeltető Universal Medical Solutions, így a low-cost légitársaság közlése szerint utasai kedvezményesen vehetik igénybe a vizsgálatokat.

A Universal Medical Solutions által üzemeltetett repülőtéri COVID-19 szűrőállomáson minden utas igényelheti az utazáshoz szükséges, vagy bármilyen más célra felhasználható koronavírus-tesztelést.

Illusztráció. (Fotó: MTI/Balázs Attila)

A tesztállomáson a hatóságok által nemzetközileg elfogadott antigén, antitest és PCR-teszteket is kínálnak az utasok számára.

Az érintett utasok előzetes regisztrációt követően vehetik igénybe a kedvezményes tesztelést, majd a helyszínen bankkártyával fizethetik ki a választott tesztet a Wizz Air lapunkhoz eljuttatott tájékoztatása szerint.

A kedvezményes tesztelési ár egy hétnél nem régebbi vagy még fel nem használt, jövőbeli időpontra szóló Wizz Air-repülőjeggyel vehető igénybe.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A jelenleg elérhető adatok szerint a PCR tesztet 19 500 helyett 18 500 forintért, az antigén gyorstesztet 11 000 helyett 9 900 forintért, az IgG antitest gyorstesztet pedig 7 000 helyett 6 500 forintért végzik el a Wizz-utasok számára.

Amint korábban megírtuk, a koronavírus tesztközpont a budapesti repülőtér 2B termináljának érkezési szintjén, a mindenkinek elérhető földi oldalon kapott helyet.

Fotó: Budapest Airport/Baranyi Róbert)