Az Emirates utasai 25-35%-os kedvezményt vehetnek igénybe kijelölt dubaji szállodákban ezen a nyáron. 

Az Accor, Marriott, Armani Hotel Dubai és az Emaar Hospitality-csoporthoz tartozó szállodákkal együttműködve kedvezményes szobaárakat kínál utasainak az Emirates.

A kedvezmény nemcsak akkor vehető igénybe, ha Dubaj a célállomás, hanem stopover esetén is, azaz ha a városon keresztül utazunk az Emirates járataival, és pár napra megszakítjuk az utat.

A megjelölt Accor hotelekben maximum 30%-os kedvezményt kaphatunk, azonban ez nem érvényes bármelyik szállodára: a legolcsóbb árkategóriájú Ibis szállodákban nem vehető igénybe.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az egyik legolcsóbb, promócióban részt vevő hotelben, a Pullman Dubai Creek City Centre-ben egy éjszaka két főre reggelivel 23 ezer forinttól kezdődik. Érdemes viszont megjegyezni, hogy ugyanez a szoba olcsóbban is lefoglalható a kedvezmény igénybevétele nélkül, viszont az az ajánlat nem tartalmaz reggelit.

Armani Hotel Dubai (forrás: Emirates)

Az Armani Hotel Dubai ötcsillagos szálloda közvetlenül a Burj Khalifa mellett, és ezt az árai is tükrözik.

A hotel által kínált 35%-os kedvezménnyel két főnek egy éjszaka 103 ezer forint helyett 67 ezer forintba kerül.

A Marriott 25% kedvezményt és ingyenes reggelit kínál, így 14 ezer forint helyett már 10 ezerért is foglalható egy éjszaka két főre az egyik legalacsonyabb árkategóriájú szállodában, a Four Points by Sheraton Bur Dubai-ban. 

Az Emaar Hospitality Group-nál 35%-os kedvezményhez juthatunk Emirates-utasként. Legolcsóbban 14 ezer forintért foglalhatunk két fős szobát egy éjszakára a szállodalánc egyik három csillagos hotelében. 

Érdemes megjegyezni, hogy az adók és szolgáltatási díjak nincsenek benne az itt felsorolt árakban.

A felsorolt árak a rugalmas, utazás előtt egy nappal is lemondható szállásokra vonatkoznak, és kizárólag abban az esetben érvényesíthetők, ha a szállodában a check-in során bemutatjuk az Emirates-beszállókártyánkat. 

Marriott-hotelekben is érvényesíthető a kedvezmény (forrás: Emirates)