Több repülőtéri pozícióra keres új munkatársakat a Celebi Ground Handling Kft. a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. Ferihegy piacvezető földi kiszolgáló cége 2019. augusztus 12-én 16 órától Gyálon tart állásbörzét, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a különleges repülőtéri környezetben történő munkavégzéssel és a Celebinél jelenleg nyitott kilenc különböző munkakörrel.

Már 2006 óta lelkiismeretesen és magas színvonalon azért dolgozunk kollégáinkkal Ferihegyen, hogy Mindenki különleges élményekkel élhesse át a repülés nyújtotta szabadságot.

A repülőgépek teljes körű földi kiszolgálása a szenvedélyünk.
Ebben vagyunk profik.
Ez a Mi hajtóerőnk.

Nap mint nap azért felelünk, hogy a legtöbb ma üzemelő repülőgéptípus földi kiszolgálása a leszállástól a felszállásig rendben menjen. Lehet egyszerűbb kiszolgálást igénylő fapados légitársaság vagy speciális elbánást igénylő légiáru fuvarozó, nem számít.

Szeretnénk megosztani Veletek ezt az egyedülálló repülőtéri feelinget!
Várunk Benneteket egy közös beszélgetésre

Gyálon az Arany János Közösségi Házban
2019. augusztus 12-én 16:00 órától!

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Továbbá büszkén mutatjuk be Nektek a Celebi Ground Handling Hungary Kft. csapatait:

A súlypontszámításért felelős földi kiszolgálási üzemi tisztjeink és adatkoordinátoraink

Fontos és repülésbiztonsági szempontból nélkülözhetetlen számításokat végeznek munkájuk során. A repülőgépen utazók létszáma, a berakodott poggyászok/ légiáruk illetve betankolt üzemanyag mennyisége és elhelyezkedése alapján állapítják meg a repülőgép súlypontját. Magas színvonalú munkájuk teszi lehetővé, hogy a repülőgép biztonságosan fel és célállomását elérve le tudjon szállni.

A műszaki eszközkezelőink és kiszolgálóink – Sok tonnás járművekért felelnek

Különböző sok tonnás, kifejezetten csak a mi iparágunkban használt járműveket és eszközöket irányítva, kezelve vesznek részt a kiszolgálásban. Ők vezetik pl. a poggyászkocsik vontatóit, nyári menetrend idején az apron buszokat, téli időszakban a jégtelenítést végző tartályos tehergépkocsikat vagy éppen konténerrakodó, poggyásztovábbító szalagokat kezelnek.

Anyagmozgatóink – A poggyászok és a légiáruk kezelői

Munkájuknak köszönhetően kerül a jegykezeléstől utasaink föladott poggyásza, valamint a CARGO területről érkező áru a repülőgép fedélzetére. Napi munkavégzésüket vontató targoncák és különböző rakodó asztalok segítik.

Fedélzeti karbantartóink – A tisztaság szakértői

Minden egyes leszállást követően, géptípustól függően akár több száz üléses utastér, fél tucat toalett és konyha takarításának gyors és precíz elvégzésért felelnek.

Utasforgalmi ügyintézőink a terminálon – Zökkenőmentes utaskiszolgálás

Teljes körű földi utaskiszolgálást biztosítanak partnereink és utasaik számára az utaskezeléstől kezdve a jegyeladáson és különleges váró biztosításán keresztül az elveszett poggyászok kereséséig. Gyorsak, rugalmasak és értenek az utasok nyelvén.

Jegyeladó és jegykezelő csapatunk – Repülőjegy vásárlás, odafigyelés és törődés mesterei

Bármely menetrend szerinti járatra rajtunk keresztül is tud jegyet vásárolni, valamint utazási biztosítását is megkötheti nálunk.
Külön személyzetet biztosítunk különleges igényű vendégeink számára, mint például a kíséret nélküli gyermekek vagy nyelvi nehézségekkel küzdő utasok. Járatkésés, járattörlés – esetén kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a felmerülő problémákat hatékonyan kezeljék, legyen szó a repülőjegy átfoglalásáról, csomagok kezeléséről vagy szállodafoglalásról.

Poggyászkereső szolgálatunk – Hogy ne vesszen el semmi

Az eltűnt csomagokat megkeresik, illetve a csomagsérülésekkel kapcsolatos panaszokat veszik fel.
Megkerült csomag esetén kollégáink segítséget nyújtanak annak házhozszállításában, valamint a fedélzeten felejtett személyes tárgyakat is megőrzik.

Cargo adminisztrátoraink és vámügyintéző kollégáink

Végzik az általunk handlingelt járatok teljeskörű okmánykezelését és adminisztrációját a vonatkozó előírások betartásával. Az ügyfeleinket informálják, a küldeményekről nyilvántartásokat vezetnek. Veszélyes áruk elfogadás előtti ellenőrzése mellett teljeskörű vámügynökségi feladatokat is ellátnak.

Lounge / GAT szolgáltatásunk munkatársai – Segítenek az eligazításban

Azért dolgoznak, hogy a következő járat indulásáig az exkluzivitás jegyében teljen az idő. Érkezéskor ők segítenek abban, hogy az utazással kapcsolatos kötelező folyamatok gördülékenyebben menjenek. Elkészítik és átadják az utasok beszállókártyáját valamint csomagcímkéjét, poggyászát pedig hordárjaink lemérik és feladják a megfelelő repülőre.

(x)