Nem úgy indult a bali nyaralás egy iráni házaspárnak, ahogy azt tervezték, és a vége sem túl rózsás. A Qatar Airways járatán összevesztek és a légiutas-kísérővel is erőszakosak voltak, emiatt a gépnek meg kellett szakítania útját Indiában.

Fotó: AIRportal.hu

Az Airlive.net információi szerint az iráni házaspár és kisgyerekük Dohából utazott Balira a Qatar Airways 962-es járatával. A feleség azonban már sejthetett valamit félrelépő férjéről, mivel a nő férje telefonján kezdett el kutakodni.

Tette ezt úgy, hogy alvó férje ujjával feloldotta telefonját, és ekkor derült ki számára, hogy élete párja megcsalja. A pár italon túllévő nő emiatt égtelen veszekedésbe kezdett dühében, sőt, még az őt lenyugtató légiutas-kísérővel is erőszakosan viselkedett.

Emiatt a járatot teljesítő A7-BEC lajstromú Boeing 777-300-as kénytelen volt megszakítani útját, és a marakodó házaspár leszállítása miatt Csennaiban le kellett szállnia. Miután a családot leszállították, a gép folytatta útját Balira.

A repülőtéren a nőt az indiai hatóságok nem vették őrizetbe, mivel elfogadták érvelését, hogy férje félrelépése miatt balhézott. Ez után a családot a Batik Air 6019-es járatával Kuala Lumpurba, majd onnan kiindulási helyükre, Dohába szállították.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.