Korlátozásokra kell készülni hétfő délután a Liszt Ferenc-repülőtéren és környékén – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Közleményük szerint hétfő délután várhatóan egy órán át korlátozni fogják a repülőtér forgalmát. Emellett gépkocsival és taxival sem lehet majd megközelíteni a repülőteret, továbbá a 100E és a 200E reptéri buszjáratok sem érintik majd azt.

A BKK azt ajánlja, hogy akinek a repülőgépe hétfőn délután indul, a tervezettnél másfél-két órával korábban induljon a reptérre, hogy időben elérje a járatát.

Legalább két órával többet szánjanak az utasok a repülőtér megközelítésére

A Budapest Airport azt írta Facebook oldalán, hogy az izraeli kormányfő hétfői magyarországi látogatása miatt 2017. július 17-én hétfőn a délutáni órákban jelentős útlezárásokra kell számítani a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren és környékén.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A repülőtér üzemeltető arra figyelmezteti az utasokat, hogy

az érintett időszakokban a szokásosnál LEGALÁBB KÉT ÓRÁVAL többet szánjanak a repülőtér megközelítésére, különben lekéshetik a repülőgépüket.

A forgalomkorlátozások idején várhatóan sem közösségi közlekedéssel, sem gépkocsival, sem pedig taxival/minibusszal nem lehet majd megközelíteni a Repülőteret.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!