Az idén kilencven éves légitársaság egy helyi vállalkozást kért fel, hogy környezetbarát és a szigetek kultúráját tükröző kényelmi csomagokat készítsen.

Forrás: Hawaiian Airlines

A Hawaiian Airlines a Molokai szigetén három nő által alapított Kealopiko céget kérte fel, hogy készítsen olyan kényelmi csomagokat, amelyek nemcsak környezetbarát anyagok felhasználásával, a fenntarthatóság jegyében készülnek, de hűen tükrözik az állam kulturális és természeti sokszínűségét is.

Az új kényelmi csomagok november 26-tól érhetőek el a légitársaság nemzetközi és az USA más államaiba tartó járatain.

A kényelmi csomagban megtalálható termékek fő motívuma az ‘Ēkaha, amely a szigeteket körülvevő óceánban őshonos fekete korall, illetve az ugyanerre a névre hallgató madárfészek-páfrány, amely szintén őshonos természeti kincs. A légitársaság ezen keresztül igyekszik bemutatni Hawaii természetének kényes egyensúlyát.

Az új kényelmi csomag részei (Forrás: Hawaiian Airlines)

„Az új kényelmi csomagok tervezésekor tudtuk, hogy olyan partnerre van szükségünk, aki képes elmesélni a szigetek rejtett történeteit. A Kealopiko tökéletesen illik a koncepcióba, hiszen környezetbarát anyagok felhasználásával, a fenntartható fejlődést figyelembe véve készítik minden egyes terméküket, kortárs formatervezésük pedig összhangban áll az értékeinkkel, és kiegészíti a repülési élményt, amelyet utasainknak kínálunk” – mondta Avi Mannis, a légitársaság marketingért felelős alelnöke.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A kényelmi csomag tartalmaz többek között bambuszból készült haj-, illetve fogkefét, a légitársaság saját márkás test- és arckrémét, mintás zoknit, valamint naptejet. Az első és üzleti osztály utasai emellett kapnak párnát és takarót, továbbá egy vászon retikült is, amely két színben, korallmintázattal választható, és kókuszhéjból készült kapoccsal rendelkezik.

A Hawaiian business és first class utasai számára elérhető párna és takaró (Forrás: Hawaiian Airlines)

A készlet összes terméke környezetbarát papírcsomagolást kapott, hiszen a légitársaság rövid távú tervei közt szerepel az egyszer használatos műanyagok teljes elhagyása.