Új vezérképviselettel, rendelhető háztól házig transzferrel, és a hamarosan induló magyar nyelvű weboldallal erősíti jelenlétét a hazai piacon a tajvani EVA Air. A légitársasággal kapcsolatos újdonságokat a Central European Aviation Solutions (CEAS) rendezvényén ismertette Gyuricza Boglárka, az EVA Air magyarországi értékesítési és marketing menedzsere.

Forrás: Boeing

A légitársaságot sok magyar utazó választja, hogy kényelmesen és elfogadható áron jusson el Thaiföldre, amely hosszú ideje az ázsiai utak legkedveltebb célpontja.

A Bécs–Bangkok–Tajpej járat hetente négyszer közlekedik, keddenként, szerdánként, péntekenként és szombatonként. Az útvonalon repülő Dreamlinerek mindkét irányban megállnak Thaiföld fővárosában.

Amint korábban megírtuk, ezen a járaton 2020. február 15-től a legnagyobb befogadóképességű Boeing 787-10 típusváltozatra vált az EVA Air, a hetente három alkalommal közlekedő, közbenső bangkoki megálló nélküli közvetlen járatokon marad a 787-9-es változat.

A légitársaság 68 méteres törzshosszúságú Boeing 787-10-esei 342 utast szállíthatnak kétosztályos elrendezésben, 38-cal többet, mint a tavaly október óta közlekedő 787-9-esei.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Dreamlinereken nincs prémium turista osztály, de a 787-10-eseken az eddiginél több business osztályú ülés lesz elérhető, így a prémium kategóriában kedvezőbb árakat hozhat majd a nagyobb változat.

Az EVA Air idén júniusban vette át az első példányt a 787-10-esből, és összesen 20 darabot állít forgalomba a legnagyobb befogadóképességű, GEnx-hajtóművekkel felszerelt változatból.

Érdemes Bangkokon túl is gondolkodni az EVA Airben

Forrás: EVA Air

Az EVA Air tajpeji bázisáról kiterjedt útvonal-hálózattal rendelkezik a dél-kelet ázsiai térség számos úti céljára (pl. Bali, Cebu, Manila, Jakarta), de Japán és Ausztrália irányába is kedvező átszállási lehetőségeket kínál.

A légitársaság tizenegy japán városba közlekedik, a tokiói Narita repülőtérre napi három járat is repül Tajpejből, így akár a 2020-as nyári Olimpia, akár a cseresznyevirágzás idején jó választás lehet a légitársaság.

A helyi turisztikai hivatallal együttműködve fél napos ingyenes városnéző programot kínál az EVA Air azoknak az utasainak, akik legalább 7 és legfeljebb 24 órát töltenek el Tajpejben a csatlakozó járatok között.

A délelőtti és délutáni órákban induló, különböző látnivalókat bemutató programokra előre lehet helyet foglalni.

A délelőtti és délutáni ingyenes Tajpej városnézés programja.

Háztól házig transzfer, magyar képviselet és hamarosan magyar nyelvű weboldal

A magyar utasok számára kényelmes kijutási lehetőséget biztosít a bécsi Schwechat repülőtérre a légitársaság: az osztrák fővárosból induló és oda visszaérkező EVA Air-járatokhoz háztól házig transzferszolgáltatás rendelhető.

Az utasok a légitársaság szolgáltatásairól és akcióiról a magyarországi képviseletnél, a Central European Aviation Solutions (CEAS) irodájában, valamint az EVA Air hamarosan elinduló magyar nyelvű weboldalán is tájékozódhatnak.

Az EVA Air magántulajdonú cég, amelyet a világ egyik legnagyobb tengeri szállítmányozó vállalatcsoportja, az Evergreen alapított 1989-ben. A légitársaság központja a tajvani Taoyuan (Taojüan) repülőtér, amely Tajvan északi részén található.

Az EVA Air a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága, emellett a Skytrax 5 csillagos minősítését is birtokolja. A világ 68 városába közlekedik, 83 repülőgépből álló flottát üzemeltet, meghatározó típusa a Boeing 787, a Boeing 777, az Airbus A321 és A330, flottafejlesztési programjában 2022 végéig összesen 24 Dreamlinert állít forgalomba.

EVA Air Boeing 787-10 Dreamliner