A napokban elindította legújabb budapesti útvonalait a Wizz Air, amelyek napi rendszerességgel közlekednek Frankfurt Nemzetközi Repülőterére, illetve Berlinbe – közölte lapunkkal a légitársaság.

Az eredeti tervek szerint a német fővárosba közlekedő gép csak jövő év tavaszán indult volna, de a nagy érdeklődésre való tekintettel már idén utazhatunk a Wizz Airrel Berlinbe.

Fotó: AIRportal.hu

A Frankfurt International Airport Németország ötödik legnagyobb városában, a világ egyik vezető pénzügyi központjában működő jelentős nemzetközi repülőtér. Több mint 60 millió utasával a frankfurti magasan a legforgalmasabb németországi és a 4. legforgalmasabb európai repülőtér.

Berlin Németország fővárosa és egyben legnagyobb városa, a politika, a kultúra, a média és a tudományos élet jelentős központja. A nemzetköziség és a tolerancia, valamint pezsgő éjszakai élet jellemzi a várost.

Az utazók számos történelmi emlékhellyel, gazdag kulturális örökséggel és világszínvonalú múzeumokkal találkozhatnak többek között az UNESCO Világörökség részeként számon tartott Múzeum-szigeten. A Wizz Air új járata naponta indul majd, így kényelmes menetrendje egyaránt alkalmas rövid városlátogatásokra és üzleti utakra, vagy akár hosszabb utazásokra, melyek során felfedezhetjük Berlint és a környező gyönyörű brandenburgi tájat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A frankfurti és berlini járatokkal együtt a Wizz Air idén 15 új útvonalat indított ebben az évben, míg Athén, Stavanger és Bázel 2018-tól válik elérhetővé Budapestről. A Wizz Air immár 69 alacsony viteldíjas járatot üzemeltet Budapestről, így a magyar főváros rendelkezik a legszínesebb választékkal a WIZZ hálózatában.

A WIZZ hazai hálózata már 76 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 31 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.