Új szolgáltatást indított az easyJet: mostantól Instagram fotók alapján is kereshetünk a járataik között egy applikáció segítségével.

Az Instagram fotómegosztó alkalmazás egyik legnépszerűbb témája az utazás, így nem meglepő, hogy az easyJet ezt kihasználva vezetett be egy új funkciót, ami egy fénykép alapján keresi meg az utazni vágyó számára a legjobb jegyeket.

Biztosan sokan érezték már egy-egy fotó láttán, hogy ez az a hely, ahova el kell jutni.

A Look@Book applikáció, amely egyelőre csak Apple készülékekre tölthető le, pontosan ezt teszi lehetővé azzal, hogy leegyszerűsíti a repülőjegy foglalást, hiszen csak egy Instagram fotó szükséges, hogy megtaláljuk a megfelelő járatot.

Ahhoz, hogy keresni tudjunk, le kell tölteni a Look&Book valamint az easyJet alkalmazását.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Ezek után semmi dolgunk, csak
böngészni az Instagram képek között, és amint meglátunk egy olyan úti célt, ahova szívesen elutaznánk, képernyőfotót készítünk róla, majd megosztjuk a Look&Book alkalmazással.

Az app elkezdi keresni a várost, és amint megtalálja, értesít a legjobb repülőjegy ajánlatokról.

Bár az alkalmazás valóban sok helyet felismer és a térképen be is tudja jelölni, de azért még elég gyerekcipőben jár. Érdemes olyan fotót választani, ami a város valamelyik nevezetességét, vagy jellegzetes épületét ábrázolja, ezeket jobb eséllyel tudja azonosítani Look&Book.

Bár az alkalmazás más kontinensen lévő célpontokat is be tudja azonosítani, olyan város esetén, ahova az easyJet nem repül, megakad a folyamat és marad csak a „look”, a „book” funkció már nem működik.

Te használnál ilyen alkalmazást, vagy egy újabb teljesen felesleges dolgot sikerült megalkotnia az easyJetnek? Oszd meg a véleményed a Facebookon!