Újra üzemeltet majd járatokat Észak-Afrikába a Wizz Air, a diszkont légitársaság repülőgépei június 30-tól repülnek Varsóból Agadirba hetente kétszer.

Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu

Fotó: AIRportal.hu

A W6 1591/1592-es számú járatok hetente két alkalommal közlekednek a lengyel főváros és a marokkói Agadir repülőtere között, hétfőnként és péntekenként.

A Wizz Air Airbus A320-as repülőgépekkel üzemelteti majd az útvonalat.

A repülőgépek helyi idő szerint 16:30-kor indulnak Varsóból és 19:50-kor szállnak le Agadirban, ahonnan 20:35-kor indulnak vissza és másnap 03:30-kor szállnak le a lengyel főváros fő repterén – RoutesOnline bejegyzése szerint.

A Marokkóba vágyó magyar utasokra hamarabb rárepült a Ryanair

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Ryanair március elején jelentette be, hogy Marrákesbe indít járatot Budapestről a Ryanair a 2017/2018-as téli menetrendben.

Az ír diszkont légitársaság Boeing 737-esei hetente kétszer indulnak majd október végétől, így nem valószínű, hogy a Wizz Air Budapestről hasonló összeköttetést nyitna a közeljövőben.

Amint arról korábban beszámoltunk, az ír diszkont cég negyedével bővíti téli menetrendi kapacitásait Budapesten: 19 helyett 28 járat lesz Ferihegyről, de új gép érkezése a bázisra egyelőre nem várható. Részletek a légitársaság régióért felelős menedzserével készült interjúnkban.