Marrákesbe indít járatot Budapestről a Ryanair a 2017/2018-as téli menetrendben, az ír diszkont légitársaság Boeing 737-esei hetente kétszer indulnak majd.

A légitársaság lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint az első járatok októberben indulnak el, és a hétvégétől már foglalhatók lesznek a jegyek.

Az új Budapest-Marrákes járat indításának alkalmából most 3089 forintos kezdő áron kaphatóak jegyek az egész európai hálózatban, márciusi és áprilisi utazási időszakra, melyek hétfő éjfélig (március 6.) foglalhatóak.

Marokkó negyedik legnagyobb városa először érhető majd el Budapestről közvetlen járaton. A Menara Nemzetközi Repülőtér a legutóbbi adatok szerint 4 millió utast kezelt. A nagyobb európai légitársaságok szinte mindegyike használja a légikikötőt függetlenül attól, hogy hálózatos, vagy diszkont cégről van-e szó.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu

Fotó: AIRportal.hu


A Ryanair Twitteren közölte, hogy összesen 68 járatot üzemeltet Marokkóba, ezek közül 13 új melyből hét Marrákesbe irányul. Az írek Agadirba, Fezbe, Nadorba, Oujdába, Rabatba és Tangerbe is indítanak járatokat Európából.