Címlap Címkék Ryanair

Címke: Ryanair

Birminghambe és Alicantébe is repül Budapestről a téli menetrendben a Ryanair

Az ír fapados két új útvonalat tett elérhetővé a foglalási rendszerében október végétől Budapestről, cserébe kettőt viszont bezárt: jön Birmingham és Alicante, távozik East Midlands és Göteborg.

Tortát nyomtak a Ryanair vezérének arcába egy sajtótájékoztatón

Két klímaaktivista tortával dobta meg Michael O'Leary-t az Európai Bizottság brüsszeli székháza előtt tartott sajtótájékoztatója közben, az ír fapados vezére frappánsan reagált.

Banális hiba vezetett a brit légiforgalom múlt heti összeomlásához

Az Egyesült Királyság léginavigációs szolgáltatójának előzetes jelentése szerint egy benyújtott repülési terv okozta a rendszer összeomlását, a Ryanair vezére mindezt mosakodásnak tartja, kártérítést és vezetők menesztését követeli.

Fennakadásokat és károkat okozott a hajnali vihar Ferihegyen

Az egyik futópályát még szombat délelőtt is takarították, a Ryanair két parkoló gépe és fénytechnikai berendezések is megsérültek.

Rekordszámú utast szállított júliusban a Ryanair

Mintegy 18,7 millió utast szállított a múlt hónapban a Ryanair, a járatok üléskihasználtsága 96 százalék volt.

Megnégyszerezte nyereségét egy év alatt a Ryanair

A diszkont légitársaság 663 millió euró adózás utáni profitot ért el az elmúlt negyedévben, de nehezebb második félévre és a Boeing 737 MAX-ok átadásainak késése miatt a tervezettnél kevesebb utasra számít.

Röviddel a háború után visszatérne Ukrajnába a Ryanair

Az ír ultrafapados nyolc héttel az ukrajnai légtér megnyitását követően újraindítaná ottani járatait, kis idő elteltével már 30 gépet állomásoztatna az országban, és öt éven belül tízmillióra növelné ottani utasainak számát.

Tenerifére indít járatot Budapestről a Ryanair

Az ír fapados a Tenerife-Dél (TFS) repülőtérre indít hetente háromszor közlekedő járatot Budapestről a 2023/24-es téli menetrendi időszakban, közvetlenül versenyezve a Wizz Airrel, így már heti hét járat lesz a népszerű üdülőhelyre.

Közel ezer járatot érint az olasz reptereken zajló sztrájk

A repülőtéri dolgozók mellett egyes légitársaságok személyzete is sztrájkol.

Sztrájkba lépnek a pilóták a Ryanair Brüsszel-Charleroi bázisán

Július 15-16-án sztrájkolnak az ír diszkont légitársaság pilótái, a brüsszeli Charleroi repülőtérről ezeken a napokon nem indulnak járatok.

Magyarországon is jelentős bővítést tervez a Ryanair

Több új útvonallal és alacsony árakkal növelné dominanciáját és versenyezne a Wizz Airrel a magyar, a román és a bolgár piacon az ír fapados, amely arra számít, hogy a következő évtizedben legalább 50 százalékkal nő az utasok száma régiónkban.

Azonnali hatállyal elbocsátották a Ryanair főpilótáját

A belső vizsgálatot követően kirúgták a Ryanair főpilótáját, mert a vezető elfogadhatatlan magatartást tanúsított több női pilótával szemben.

Törölte a bíróság a Ryanair utasadó áthárítása miatti büntetését

A Fővárosi Törvényszék jogerős határozatában kimondta, hogy a légitársaság a különteher alanya, ezért nem tévesztette meg az utasokat, amire hivatkozva a fogyasztóvédelem 300 millió forintra büntette, így ezt nem kell megfizetnie.

Benyújtotta petícióját a légiforgalmi irányítók sztrájkjai ellen a Ryanair

Az ír fapados 1,1 millió aláírást gyűjtött beadványához az Európai Bizottságnak, amelyben az EU légiközlekedését megnehezítő sztrájkok miatt a testület közbelépését követelik.

Rekordközeli profittal zárta üzleti évét a Ryanair

A március 31-én zárult időszakban 1,43 milliárd eurós nyereséget ért el és 168,6 millió utast szállított az ír fapados, mindez a forgalom erőteljes visszatérésének, a légitársaság alacsony költségalapjának, valamint előnyös üzemanyag-fedezeti ügyleteinek köszönhető.

A Ryanair 150+150 Boeing 737-10 repülőgépet rendelt

Százötven Boeing 737-10 repülőgép megrendeléséről állapodott meg a Ryanair az amerikai gyártóval, és további 150 példányra opciót szerzett.

Óriási géprendelés bejelentésére készül a Ryanair

Informátorok szerint a Ryanair nagy Boeing 737 MAX-megrendelésről szóló megállapodást jelenthet be kedden.

Sztrájk miatt nem indít járatokat hétfőn a berlini repülőtér

Az összes induló járatot törölték hétfőn a Berlin-Brandenburg nemzetközi repülőtéren (BER) a biztonsági terület dolgozóinak sztrájkja miatt, nem közlekedik a Ryanair Budapest és Berlin közötti járata sem.

Még 200 millió forintot be kell fizetnie a Ryanairnek

A Ryanairnek be kell fizetnie a 2020 áprilisában kiszabott 200 millió forintos fogyasztóvédelmi bírságot, miután a bíróság másodfokon is visszautasította a légitársaság döntéssel szemben benyújtott keresetét.

Jelentősen bővíti karbantartási kapacitását Dublinban a Ryanair

Az ír fapados 40 millió eurós beruházással négyállásos hangárt épít, hogy képes legyen ellátni a 2026-ra 600 repülőgépesre bővülő flottája karbantartási igényeit.

A Ryanairnek be kell fizetnie a 300 milliós fogyasztóvédelmi bírságot

A Fővárosi Ítélőtábla is elutasította a Ryanair azonnali jogvédelem iránti kérelmét, így a fogyasztók megtévesztése miatt kiszabott 300 millió forintos bírságot meg kell fizetnie.

Volt osztrák minisztert és az Eurocontrol korábbi vezetőjét is leigazolta a Ryanair

Eamonn Brennan, az ír légügyi hatóság és az Eurocontrol korábbi vezetője, valamint Elisabeth Köstinger volt osztrák miniszter is csatlakozott az ír fapados igazgatótanácsához.

Petíciót indít a francia légiforgalmi irányítók sztrájkjai ellen a Ryanair

Egymillió aláírás összegyűjtését tűzte ki célul az ír fapados, amellyel a francia légtéren átrepülés akadályoztatása ellen akar tiltakozni.

Bécsből 190 úti cél lesz elérhető a nyári menetrendben

Közzétette nyári menetrendjét Schwechat, bővül az elérhető európai városok és mediterrán nyaralóhelyek köre, valamint gyarapodik a hosszútávú útvonalak kínálata is.

Visszatér az eszéki repülőtérre a Ryanair

Hat év szünet után újraindítja járatait a Ryanair London-Stansted és az észak-horvátországi Eszék (Osijek) repülőtere között.
Hirdetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről!

Translate »