2013. április 25-től kezdődően az Air France további 81 járatára terjeszti ki a MiNi ártípust Európában, és így 49 Eurótól kezdődő áron kínál repülőjegyeket számos 2013. június 5. után induló járatán – közölte a légitársaság.

Az egész évben elérhető új árstruktúrának köszönhetően az ügyfelek az „all-inclusive” CLASSIC ár és a MiNi termék között választhatnak. Az utóbbi egy egyszerűsített termék, alacsonyabb áron, feladandó csomag nélkül utazó ügyfelek részére. Ezen ártípusú jegyekkel nem gyűjthető Flying Blue mérföld.

Az Air France ezt az új ártípust 2013 januárjában vezette be 58 úticél irányába rövid- és középtávú hálózatán. A legtöbb európai ügyfél most már igényei szerint alakíthatja utazásait, „a’la carte” testre szabva azokat.

A fedélzeten az összes ügyfél azonos minőségi szolgáltatásban részesül, míg a földön az Air France mobil szolgáltatásainak széles köre segíti az ügyfeleket utazásuk teljes körű szervezésében okostelefonjaikon. Emellett számos újdonság biztosít gyorsabb jegykezelést és beszállítást a repülőtéren.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!