Az Airbus a mobilapplikációval az utasok számára próbálja népszerűsíteni az A380 Superjumbo-t. 

Az alkalmazás regisztráció után a tartózkodási helyünk szerint felajánl különböző úticélokat, amely elérhető A380-assal.

Az applikáció Budapestről zürichi vagy frankfurti átszállással Szingapúrt és Dubait ajánlja a Singapore Airlines illetve az Emirates óriásgépeivel.

Utóbbi célállomást az alkalmazás felkínálja még Münchenen és Prágán keresztül is, potom 554 dollárért, turistaosztályon.

A Lufthansa Airbus A380-800-as repülőgépe Ferihegyen. (Fotó: AIRportal.hu)

Ha esetlegesen már rendelkezünk A380-as repülésre szóló repülőjeggyel annak adatait beírva vagy beszkennelve információkat kaphatunk a beszállítás kezdetéről, és még néhány hasznos dologról.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Emellett maga a gép is megismerhető az alkalmazás segítségével, azokat az útvonalakat például animáció ismerteti ahol találkozhatunk a Superjumboval.

Továbbá 360 fokos képek segítségével a kabinban és a pilótafülkében is körbenézhet a lelkes óriásgép-rajongó, bár csak kisebb felbontású képeken.

Az iflyA380.com honlap nagy sikere után vágtunk bele az applikációt fejlesztésébe, és ez egy új lépés a közvetlenül fogyasztóknak nyújtott digitális szolgáltatások irányába – mondta el Marc Fontaine, az Airbus digitális átalakulásért felelős tisztviselője.

Az applikáció kizárólag iPhone, iPad és iPod Touch készülékekre érhető el, és iOS 11 rendszert igényel.