A holland királyi légitársaság bemutatta új World Business Class ülését, amely a Boeing 777-200 és 777-300ER gépei fedélzetén fokozatosan válik elérhetővé a jövő év végéig.

A Boeing 777-esek kabinjában 1-2-1 konfigurációban helyezik el a megújított World Business Class üléseket, amelyek mindegyikéről közvetlenül ki lehet lépni a folyosóra.

Az ülések megtervezését hosszas és alapos kutatás előzte meg, könnyű anyagból készült ajtókkal teljesen elszeparálhatók, a kényelmi funkciók felhasználóbarát módon kezelhetők, emellett az eddigieknél jobban személyre szabhatók.

A székek deréktámasza állítható, és masszázsfunkcióval is rendelkezik, valamint 198 cm hosszú, teljesen vízszintes ággyá alakíthatók, környezetükben könnyen elérhető tárolórekeszekben helyezhetők el a személyes tárgyak. Az elektronikai eszközök a hagyományos mellett vezeték nélküli technológiával is tölthetők.

Forrás: KLM

Az üléseket a Jamco Venture készítette, korábbi verziójukat a Boeing 787-esek fedélzetére tervezték. Az üzleti osztály étel- és italkínálata, valamint a Sky Priority szolgálatáscsomag nem változik.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Boeing 777-esek átalakításakor a gépeket a legújabb Premium Comfort osztályú ülésekkel is felszerelik.

„Amellett, hogy kényelmesebbek és modernebbek, ezek az ülések fenntarthatóbbak is, hiszen 10-15 százalékkal könnyebbek, mint a hasonló kategóriájú székek” – emelte ki Boet Kreiken, a KLM utasélményért felelős alelnöke a légitársaság közlése szerint.