A 2019-es nyári menetrendben is Béccsel kötve repül Budapestre az Air Algerie. Az algériai légitársaság magyarországi vezérképviseletét ellátó Aviareps tájékoztatása szerint a március végén induló nyári menetrendben az oda és visszaúton is közbenső – bécsi – megállóval közlekedik a járat, hetente kétszer.

Amint korábban megírtuk, megváltozik az Air Algerie budapesti járatának menetrendje 2019 februártól, az algériai légitársaság Béccsel kötve repül Budapestre. A korábbi információk szerint a változás a március végéig tartó két hónapos időszakot érintette.

A légitársaság magyarországi vezér-képviseletét ellátó Aviareps most azt közölte lapunkkal, hogy a légitársaság legfrissebb tájékoztatása szerint
nem áll vissza az önálló üzem a nyári menetrend kezdetétől.

Az Air Algerie Boeing 737-700-as repülőgépei hetente két alkalommal repülnek Algír – Bécs – Budapest – Bécs – Algír útvonalon, a szerdai és szombati napokon.

Az AH 2028-as számú járatok helyi idő szerint (téli menetrend) 09:10-kor indulnak Algírból, 11:40-kor szállnak le Bécsben, majd 12:30-kor továbbindulnak Budapestre, ahova 13:25-kor érkeznek meg.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A visszafelé közlekedő, AH 2029 számú járatok 14:15-kor indulnak Budapestről, 15:05-kor szállnak le Bécsben, majd onnan 15:55-kor szállnak fel és 19:00-kor érkeznek vissza Algírba.

Az Algír és Budapest között közlekedő utasoknak az oda és a visszaúton beiktatott közbenső bécsi megálló miatt hosszabb menetidőre kell számítani.

Fotó: AIRportal.hu