Mindössze három kérdésre kell helyes választ adnod, hogy megnyerhesd a képen látható, légitársasági rendelésre készült Lufthansa A350-900 XWB 1:250 méretarányú modell ajándékcsomagot, eredeti Airbus A350 XWB kulcs, vagy belépőkártya tartó nyakpánttal és Lufthansa A350 matricával.

Játékunk lezárult!

A helyes válaszok: A Lufthansa A350-esének első célállomásai: Delhi, Boston, a repülőgép három osztályos elrendezéseben 293 utast képes szállítani, a fedélzeti ledes világítás pedig 24 féle beállítási lehetőséggel rendelkezik.

A helyes válaszokat adók közül a Lufthansa A350 modell ajándékcsomag nyertese: Lonkay Tamás. Gratulálunk!

A nyeremény a képen szereplő modellel megegyező modell eredeti csomagolásban, Airbus A350 XWB nyakpánttal és matricával. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A nyeremény a képen szereplő modellel megegyező modell eredeti csomagolásban, Airbus A350 XWB nyakpánttal és matricával. (Fotó: AIRportal.hu)

A játék időtartama: 2017. február 7. 19:00-től 2017. február 19. 23:59-ig.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2017. február 20-án, hétfőn.

A versenybe történő nevezéshez mindössze két dolgot kell tenned:

1. Likeold és oszd meg az alábbi bejegyzést a Facebookon:

2. Töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszolj helyesen a légitársasággal kapcsolatban feltett két kérdésünkre. Kérjük figyelj arra, hogy az adataidat pontosan add meg!
Ha nem tudod a válaszokat, olvasd el a Lufthansa A350 XWB bemutatásáról szóló cikkünket!

A játék szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a légitársasággal kapcsolatos kérdésekre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlen szám generátorral végezzük. A nyertest emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán. A nyereményt csak személyesen lehet átvenni Budapesten, a Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtéren, egy a nyertessel előre, emailben vagy telefonon egyeztetett időpontban. Ha a nyeremény átvételével kapcsolatban a nyertes 10 napon belül nem jelentkezik, akkor új nyertest hirdetünk. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét és a modell átvételekor készült fotóját az AIRportal Facebook oldalán megosszuk. A nyeremény pénzre, vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható. A nyeremény kisorsolásán és a nyertes értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető makett kis értékű, logózott reklámtárgynak minősül, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény a Lufthansa jóvoltából kerül átadásra. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.

Kapcsolódó cikkünk Bemutatták a Lufthansa vadonatúj A350-900 repülőgépét

Hatalmas hangárbuli keretében, több mint kétezer meghívott vendég előtt leplezte le és keresztelte meg legújabb repülőgépét a Lufthansa. A Münchenben megrendezett eseményen a Nürnberg nevet kapta a német légitársaság első Airbus A350-900 XWB szélestörzsű repülőgépe. Az eseményről és a repülőgépről készült képek galériánkban. Részletek…

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!