Nem sokkal az után, hogy a Wizz Air bejelentette odesszai járatnyitását, a Ryanair a magyar fapados után ment, és a téli menetrend kezdetétől az ír diszkont is elindítja járatát az ukrajnai tengerparti városba.

A Ryanair lapunkhoz eljuttatott közlése szerint október 29-étől közlekednek a járatok hetente kétszer, kedden és szombaton.

A honlapon elérhető menetrend szerint az FR 3905-ös járat 12.05-kor száll fel Budapestről, és helyi idő szerint 14.50-kor landol Odesszában. A visszaúti FR 3906-os járat 15.25-kor indul és 16.20-kor érkezik meg Ferihegyre.

A Ryanair hálózatában a magyar fővárosból a 2019/2020-as téli menetrendi időszakban így már 47 célállomás érhető el.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Wizz Air alig egy hete jelentette be, hogy Odesszába indít járatokat heti két alkalommal, kedden és szombaton, így a Ryanair napok és az útvonal kiválasztása sem tűnik véletlennek. A pontos menetrend azonban némileg különbözik, a Wizz Air reggel 7.10-kor indul és 9.50-kor érkezik, vissza pedig csak délután 16.05-kor indul és 16.45-kor száll le.

A Fekete-tenger legnagyobb ukrán kikötővárosa ideális úti cél akár nyaralásra, akár kirándulásra, hiszen homokos strandjain és a cári időkben épült, hangulatos belvárosában akár több napra elegendő programot találunk.