Októbertől ismét közlekedik Budapestről Eilatba a Wizz Air, de immár az izraeli üdülőváros új, korszerű repülőterére.

A Wizz Air ősztől újraindítja szezonális járatait Eilatba, immár az izraeli város új repülőterére. Eilat népszerű nyaralóhely Dél-Izraelben, a Vörös-tenger partján. Az ide látogatók élvezhetik a gyönyörű strandokat, a korallzátonyok látványát, a pezsgő éjszakai életet és a környék lenyűgöző sivatagi tájait. A várost eddig kiszolgáló repülőtér idén tavasszal végleg bezárt, mivel felépült az első izraeli űrhajósról, Ilan Ramonról elnevezett, korszerű Ramon Airport.

A Wizz Air második útvonala Budapest és Izrael között 2018 novemberében indult el.

Idén október 1. és október 26. között heti kétszer (kedden és szombaton), október 28. és március 27. között pedig háromszor (hétfőn, szerdán, pénteken) közlekedik a Budapest–Eilat járat, így menetrendje tökéletes akár egy hétvégi kiruccanáshoz, akár hosszabb tengerparti nyaraláshoz.

A magyar fővároson kívül Varsóból, Bécsből, Bukarestből, Szófiából és Rigából érhető el Eilat a Wizz Air folyamatosan bővülő hálózatában.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Ha kíváncsi vagy, hogy miért érdemes elutazni Eilatba, a travelAIR cikkéből ízelítőt kaphatsz a város és a környék látványosságairól!

Kapcsolódó cikkünk

Örökre bezárt Eilat régi repülőtere