A június 24-ig vásárolt repülőjegy-utalványok értékét ötven százalékkal dobja meg az Etihad, ezek a voucherek két évig használhatók fel.

Az abu-dzabi légitársaság, az Etihad Airways utalványainak ára 250 és 65 ezer dollár között mozog, a cég akciójában most ehhez ad hozzá ötven százalékot, ha 24-ig vásárolja meg valaki. Tehát egy 1000 dollárba kerülő voucher 1500 dollár értékben használható fel.

Az így megvett utalványok 2020. augusztus 1. utáni járatokra és kiegészítő szolgáltatásokra váltható be, például ülőhely-foglalásra, extra poggyászra stb.

Felhasználása nem névhez kötött: a megvásárolt utalványt úgy is be lehet váltani, ha a tulajdonos neve nem szerepel a foglaláson. 

A voucher telefonos ügyfélszolgálaton keresztül vásárolható meg, érvényességi ideje pedig két év, így az érdeklődőnek nem kell elsietnie a repülőjegy-vásárlást. 

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Sydneybe akár 250 ezer forintért eljuthatunk Etihad-utalvány felhasználásával (forrás: Pixabay)

Az Etihad ugyan nem üzemeltet járatot Budapestről, azonban partner légitársaságai által budapesti indulással, két átszállással is váltható menetjegy. Novemberben például 370 ezer forintba kerül egy út Budapestről Sydneybe a légitársaság járatain, ehhez azonban most elegendő egy 250 ezer forintos vouchert vásárolni. Másik opció a Bécsből történő indulás, ugyanis a légitársaság az eredetileg tervezett május 22-e helyett október végén kezdi meg az üzemelést Bécs és Abu-Dzabi között.