A repülőgépeit ACMI-konstrukcióban bérbeadó és charterjáratokat üzemeltető SmartLynx légitársaság Airbus A320-as, A330-as és Boeing 737-es kapitányokat és elsőtiszteket vár a 2023. január 19-én Budapesten tartott pilóta-roadshow-ján.

Készen áll arra, hogy karrierje az ACMI-konstrukció keretében szárnyra kapjon? Csatlakozzon a SmartLynx csoport légi személyzetéhez!

A SmartLynx csoport pilótákat toboroz A320-as, A330-as és B737-es flottájába

Szeretné felfedezni és jobbá tenni a világot? Az ACMI-konstrukcióban tevékenykedő, charterjáratokat működtető és világszerte elismert árufuvarozó A320-as, A330-as és B737-es pilóták jelentkezését várja. Ne habozzon – vegyen részt rendezvényünkön, találkozzon velünk személyesen vagy online, és váltsa valóra álmait!

Mennyiben más egy ACMI-konstrukcióval működő vállalatnál dolgozni?

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az ismert márkanév és a megszokott rutin egyre inkább felértékelődik a repülés területén tevékenykedők számára. Legyen szó akár az életre szóló kalandról, a mindennapok újdonságairól vagy a rendszeres sikerélményről, az ACMI-konstrukcióval működő vállalatok nagyban különböznek attól, amit a kereskedelmi légitársaságoknál tapasztalhat. Az ACMI-légitársaságok különböző ügyfelekkel dolgoznak – már-már olyan, mintha titkos küldetéseken vennének részt. És ha belegondolunk, ez a hasonlat nem is áll távol a valóságtól, hiszen precizitást és gördülékenységet igénylő feladataik mellett is úgy érezhetik, hogy felemelő, különleges és fontos munkát végeznek.

Forrás: SmartLynx

A SmartLynx csoport világszintű szolgáltatásainak köszönhetően mára Európa vezető ACMI-fuvarozójának minősül, folyamatosan bővülő Airbus A320/A330-as és Boeing 737 MAX 8-as flottáival pedig más régiók piacaira is sikerült betörnie. A pilóták kellő segítséget és mozgásteret kapnak, hogy új, nagyszerű tapasztalatokkal gazdagodva, hasonló gondolkodású sztárpilóták és más tehetséges kollégák körében valósíthassák meg szakmai céljaikat. A SmartLynx csoport az általa kínált lehetőségekkel és támogatással szárnyakat ad.

Akár tapasztalattal rendelkezőként, akár pályakezdőként jelentkeznek, az ACMI-pilótáknak páratlan rugalmasságban, izgalomban és élményekben lehet részük – méghozzá esetünkben a piac egyik legkiemelkedőbb és legambiciózusabb szereplőjénél.

Ha a SmartLynx csoport kalandra hívja, a határ a csillagos ég!

Felkeltette az érdeklődését az ACMI-pilóták mozgalmas élete? Itt megtalál minket:

📍Budapest – 2023. január 19.

A rendezvényre itt jelentkezhet: https://lnkd.in/e7nNWk-d

Melyek a minimális követelmények?

Ha kapitánynak szeretne jelentkezni, az alábbi előfeltételeknek kell megfelelnie:

  • rendelkezzen egy EASA-tagállam által kibocsátott ATPL(A) engedéllyel;
  • rendelkezzen érvényes ME-IR-minősítésekkel;
  • rendelkezzen legalább 4-es szintű ICAO angol nyelvismerettel;
  • legyen releváns, érvényes típusminősítése, valamint legalább 500 blokkórányi kapitányi gyakorlata az adott típuson.

Ha elsőtisztnek szeretne jelentkezni, az alábbi előfeltételeknek kell megfelelnie:

  • rendelkezzen egy EASA-tagállam által kibocsátott CPL(A) engedéllyel, valamint az ATPL elméleti vizsgáját teljesítette (frozen-ATPL);
  • rendelkezzen érvényes ME-IR-minősítésekkel;
  • rendelkezzen legalább 4-es szintű ICAO angol nyelvismerettel;
  • legyen releváns, érvényes típusminősítése, valamint legalább 500 blokkórányi gyakorlata az adott típuson.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a lehetőségekről: https://linksome.me/smartlynx/ Repüljön velünk!

Forrás: SmartLynx

(x)