Szeptember 4-től heti két, szerdánként és vasárnaponként közlekedő járattal új útvonalat indít Budapest és Porto között Wizz Air – jelentette be közleményében a diszkont légitársaság.

Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu

Fotó: AIRportal.hu

A Wizz Air tavaly márciusban indított járatokat Budapest és Lisszabon között, és Portugália hamar az üzleti és szabadidős utazók egyik kedvenc budapesti úti céljává vált.

Porto idén májusban került be a WIZZ hálózatába Varsóból induló járataival, szeptembertől pedig már Budapesttel is össze lesz kötve. Az Észak-Portugáliában található Porto Európa egyik legrégebbi és legkarizmatikusabb városa. Híres romantikus hangulatáról, gyönyörű építészetéről és festői városközpontjáról, amely az UNESCO Világörökség részét képezi.

Legújabb szolgáltatásával együtt a Wizz Air Budapestről jelenleg 51 útvonalat kínál 23 országba. 2016-ban a Wizz Air már összesen tíz új útvonalat jelentett be és indít el Budapestről Nizza, Baden-Baden, Reykjavík, Liverpool, Ibiza, Bukarest, Szófia, Porto, Fuerteventura és Lanzarote célállomásokra. Az új útvonalra a repülőjegyek már foglalhatók.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.