A dubaji légitársaság Embraer Phenom 100 típusú üzleti repülőgépeivel indít igény szerinti szolgáltatást a régióban az Al Maktoum nemzetközi repülőtérről.

Az Emirates az Öböl Menti Együttműködési Tanács (GCC) tagországaiba, azaz Szaúd-Arábiába, Bahreinbe, Kuvaitba, Ománba valamint az Egyesült Arab Emírségek egyes repülőtereire nyújt charterszolgáltatást, az ügyfelek igényeihez igazodva gyors fordulóidőkkel.

A járatokat a dubaji Al Maktoum nemzetközi repülőtérről (DWC) a légitársaság Embraer Phenom 100 típusú, négy utas szállítására alkalmas üzleti repülőgépei teljesítik.

Forrás: Emirates

Az utasok egy-egy közepes méretű, legfeljebb 15 kilogrammos poggyászt adhatnak fel, és egy kézicsomagot vihetnek a fedélzetre, valamint falatkákból és frissítőkből álló ellátást kapnak.

A szolgáltatást igénybe vevőket a légitársaság sofőrszolgálata szállítja a légikikötőbe, ahol a repülés előtt minimális várakozási időt garantálnak, miközben VIP-kiszolgálásban részesülnek az Emirates képviselőjétől.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A célállomáson az ügyfelek szintén földi kíséretet kapnak, az útlevélkezelés és az egyéb beléptetési ügyek, például a vámkezelés gyors megvalósítása érdekében, egyes reptereken pedig az exkluzív repülőtéri várók szolgáltatásait is igénybe vehetik.