A korábbi 48 óra helyett mostantól csak a járat indulása előtt 24 órával nyílik meg az internetes check-in és a beszállókártya megszerzésének lehetősége a Wizz Air utasai számára.

Változtat az online utasfelvételi folyamatának határidőin a Wizz Air – tájékoztatta lapunkat a fapados légitársaság.

A közlés szerint június 12-től minden járat esetében a korábban 48 órás check-in időszak 24 órásra módosul, így az utasok számára egy nap áll majd rendelkezésre, hogy online, a felszállás előtti három óráig bezárólag elvégezzék az utasfelvételt.

A légitársaság minden utasát értesítette korábban a változtatásokról, akik közvetlenül a Wizz Air felületein vásárolták meg jegyeiket.

(Forrás: Wizz Air)

A módosítás nem vonatkozik azokra az utasokra, akik a Wizz Air felületein a jegyvásárlást követően ülőhelyet is foglaltak. Számukra a felszállás előtti harminc napban nyílik lehetőség az utasfelvételre, az indulás előtti három óráig bezárólag.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaság közlése nem tér ki a változás indokára. Azok az utasok, akik elmulasztják az előzetes, online utasfelvételt, és a repülőtérre érkezéskor nem rendelkeznek kinyomtatott vagy telefonról leolvasható beszállókártyával, járatonként és utasonként 40 eurós díjat fizethetnek a repülőtereken a légitársaság szolgáltatási díjjegyzéke szerint.