A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) üzemeltetés-biztonsági auditján (IOSA) regisztrációt szerzett a Wizz Air, ami a légiközlekedési iparág legmeghatározóbb biztonsági elismerése – közölte lapunkkal a diszkont légitársaság.

2004-es indulása óta a Wizz Air jelentős időt és energiát fordított arra, hogy világszínvonalúvá fejlessze biztonsági kultúráját, biztonsági folyamatait, valamint dolgozóinak képzését és fejlődését.

Az IOSA rendszer a légitársaságok biztonsági értékelésének világszerte elismert standardja, amely a légitársaságok biztonságmenedzsmentjét, ellenőrzési rendszereit és folyamatait vizsgálja.

A Wizz Air értékelését az IATA által elismert hat auditáló szervezet egyike, az AQS végezte.

“A Wizz Air elkötelezett arra, hogy működésének minden területén a legmagasabb színvonalat érje el. Büszkék vagyunk arra, hogy megszereztük az IOSA regisztrációt, amely megerősíti a biztonság kultúráját, melyet vállalatunkban megalapoztunk.” – mondta el Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

“A biztonság első számú prioritásunk, és ügyfeleink annak tudatában élvezhetik a WIZZ alacsony viteldíjait és kiváló fedélzeti szolgáltatásunkat, hogy mindeközben biztos kezekben vannak.” – tette hozzá a cégvezető.

A Wizz Air Airbus A321-es repülőgépe Budapesten. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A Wizz Air Airbus A321-es repülőgépe Budapesten. (Fotó: AIRportal.hu)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!