Nem, nem egy megkésett április 1-i tréfa: a német szabadidős légitársaság friss megjelenését a nyaralóhelyek és tengerpartok meghatározó motívumai, a napernyők, strandtörölközők és nyugágyak csíkossága ihlette.

A Condor egyet jelent a vakációval, a nyaralás elmaradhatatlan kísérői pedig a színes csíkok, amelyek minden strandon visszaköszönnek, immár a szabadidős légitársaság gépein is, a cég közlése szerint az új arculat a légitársaság sokszínűségét is jelképezi.

A flotta 80 százalékát 2024-ig átfestik csíkosra.

Forrás: Condor

Az új dizájnt a Condor első A330neo gépén mutatták be, amely ősszel repül majd először a légitársaság hálózatán, de a meglévő egyik A321-es, a D-AIAD lajstromjelű gép már április 5-én teljesíti az első járatát az új dizájn szerinti sárga csíkozással Lanzarote szigetére.

A következő hónapokban még öt Boeing 757-es és Airbus A320/A321-es gépét festi át a cég, így a nyári időszakban már hat példány repül az új színekben.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: Condor

A vállalat fő arculati színei a sárga és a kék maradnak, amelyeket a szürke szín egészít ki és tesz kontrasztossá. A Condor logóját szintén frissítették: dinamikusabb vonalvezetést kapott, emellett áttervezték az arculat fő betűtípusát is.

A repülőgépeken kezdetben öt szín jelenik meg a csíkozásban: a sárga, a piros, a kék, a zöld és a homokbézs.

A személyzet új formaruhát és kiegészítőket kap, amely illeszkedik az új arculati elemekhez, emellett a következő időszakban lecserélik a fedélzeti takarókat, étkészleteket, a beszállókártyákat és a repülőtéri jelzéseket is. A régi anyagokat nem dobják ki, hanem elhasználják vagy újrahasznosítják.