Júliusban új járatot indít Budapest és Szantorini, illetve Menorca (Mahón) között a Wizz Air. Szantorini Görögországban a hetedik, míg Menorca Spanyolországban a tizenhatodik célállomása lesz a légitársaságnak a magyar fővárosból.

A görögországi Szantorini július 15-től szerdánként és vasárnaponként, a spanyolországi Menorca (Mahón) pedig július 18-tól keddenként és szombatonként lesz elérhető Budapestről a Wizz Air járataival.

Fotó: AIRportal.hu

A légitársaság lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint a két európai sziget vonzó célpont lehet azoknak a szabadidős utazóknak, akik napsütésre, hullámokra és homokos partokra vágynak a nyáron.

Szantorini vulkanikus szigete Európa egyik legismertebb üdülőhelye: mesés panorámája, kanyargós sétányai, márványkék tengere és hófehér építészete festői világba kalauzolja az idilli kikapcsolódásra vágyó nyaralókat – olvasható a Wizz közleményében.

Európa nyugati felén a spanyol Baleár-szigetekhez tartozó Menorca szigete remek kikapcsolódást nyújthat azok számára, akik kellemes melegre és homokos strandok bő kínálatára, esetleg egy látványos kerékpártúrára vágynak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A WIZZ AIR ÚJ ÚTVONALAI BUDAPESTRŐL:

Úti cél Heti járatok Indulás Viteldíj*
Szantorini szerda, vasárnap 2020. július 15. 10 190 forinttól
Menorca kedd, szombat 2020. július 18. 10 190 forinttól

* Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket