A Közel-Kelet és Észak-Afrika legnagyobb diszkont légitársasági csoportja Air Arabia Sudan néven vegyesvállalat indítását tervezi Szudánban, az új fapados központja a kartúmi nemzetközi repülőtéren lesz.

Szudán új diszkont légitársasága minden jövedelmi csoport számára elérhető szolgáltatásokat kíván nyújtani az országban, az Air Arabia-csoportéhoz illeszkedő, kedvező ár-érték arányú, árképzési modell pedig a kategória legjobbja lesz – közölte a cég.

A helyi DAL-csoporttal vegyesvállalati formában megalakuló Air Arabia Sudan jelentős hozzáadott értéket teremt a szudáni légiközlekedési ágazatban, és közvetlenül hozzájárul a gazdaság növekedéséhez, valamint az utazási és idegenforgalmi ágazat fejlődéséhez – teszi hozzá a közlemény.

Az Air Arabia Sudan Airbus A320-as családba tartozó, új repülőgépekből álló flottát üzemeltet majd.

Forrás: Air Arabia

A légitársaság az Air Arabia online és mobiltelefonos felületeit használja majd, valamint a jegyvásárlástól az úti célra megérkezésig gyors, kényelmes és megbízható szolgáltatásokat ígér.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A tervek szerint hamarosan megkezdődik a légitársaság elindításához szükséges hatósági jóváhagyások és engedélyek megszerzése.

Az útvonalhálózatra, a flotta méretére és összetételére vonatkozó további részleteket később hozzák nyilvánosságra.