Közös megegyezéssel távozik Kam Jandu a Budapest Airport kereskedelmi igazgatói posztjáról. A szakember 11 év után, 2020. december 15-én távozik a repülőtér-üzemeltető vállalattól – közölte lapunkkal a cég.

Közös megegyezéssel távozik a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. A Budapest Airport ezúton is köszöni Kam Jandu több mint egy évtizedes, sikeres és elhivatott munkáját, amellyel 2009 óta professzionális támogatást nyújtott a vállalatnak, és sok sikert kíván szakmai pályafutásához – olvasható a tájékoztatásban.

Kam Jandu 2009 óta dolgozott a repülőtéren, kezdetben légiforgalmi igazgatóként, 2013-tól pedig a Budapest Airport kereskedelmi igazgatói pozícióját töltötte be.

Forrás: Budapest Airport

Távozása kapcsán Kam Jandu köszönetét fejezte ki a Budapest Airport részvényeseinek, igazgatóságának és vezetésének, valamint a Kereskedelmi Igazgatóság csapatának a 11 éves támogatásért. A repülőtér-üzemeltetőnél töltött sikeres évek után 2021-ben – rövid, nagyon várt pihenőt követően – új lehetőségek felkutatásával folytatja karrierjét a közlemény szerint.

Kam Jandu kereskedelmi igazgatóként a Budapest Airport légitársasági és kereskedelmi marketingjéért, kereskedelmi utasszolgáltatásaiért és – az idei évtől – cargo üzletágáért felelt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az évek során kollégáival számos nemzetközi szakmai sikert ért el; 2019-ben a World Routes Marketing Awards legjobb légitársasági marketing díját hozta el az általa vezetett csapat, legutóbb pedig a Travel Retail Awards keretében díjazták a repülőtér kereskedelmi területen tett környezetvédelmi törekvéseit.