Nem havazott és nem is egy sivatagi szafarin jártak a képen látható autók, hanem a budapesti repülőtér egyik parkolójában várakoztak. A Budapest Airport elnézést kért és megtéríti az autók tisztításának költségét.

Forrás: Facebook

A reptérüzemeltető közlése szerint a körforgalom építési területe mellett szennyeződött porral a Holiday Lite Parkoló területén több ott parkoló jármű is.

A körforgalom építése miatt az üzemeltető a Holiday és Holiday Lite parkolók be- és kihajtási útvonalát ugyanis átterelte egy murvás útvonalra, az ott közlekedő autók által felvert por pedig a közelben parkoló autókra szállt le.

A Budapest Airport a cég Facebook oldalán megjelent posztjában elnézést kért valamennyi autóstól, akinek a járműve porral szennyeződött a Holiday Lite Parkoló területén, a körforgalom építési területe mellett.

2019. október 21-től egy alvállalkozó rendszeresen locsolni fogja a területet, hogy megakadályozzák az extrém porszennyezést.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Addig is, az érintett autók esetében díjmentes autómosást biztosít az üzemeltető Terminál és a Business Parkoló bejárata közelében üzemelő Park’n Wash autómosóban. A mosó reggel 8:00-tól este 20:00 óráig áll rendelkezésre.

Amennyiben ebben az időszakban nem megoldható az autómosás, a Budapest Airport megtéríti az autómosás költségét minden érintett autó esetében, ehhez emailben kell beküldeni a reptér parkoló ügyfélszolgálatára a tisztításról szóló számla/blokk másolatát az érintett autó rendszámával együtt.

FIGYELEM!❗🚗❗Tisztelt Ügyfeleink!A Budapest Airport elnézést kér valamennyi autóstól, akinek a járműve porral…

Közzétette: Budapest Airport – 2019. október 18., péntek