Az Air France három új célállomást is kínál az október végén induló 2021-es téli menetrendi időszakban, a lépés része a folyamatosan bővülő igények miatti kapacitásbővítésnek. A Párizs-Charles de Gaulle Nemzetközi Repülőtérről afrikai, közel- és távol-keleti új célállomás is elérhetővé válik.

A francia légitársaság Afrikában Zanzibárt veszi fel a kínálatába október 18-tól. A Tanzániához tartozó szigetre most repül először az Air France, hetente kétszer közlekedik majd Párizs–Charles de Gaulle-ról Boeing 787-9 Dreamlinerekkel Nairobi érintésével.

A rendkívül erős kereslet miatt az Air France a francia tengerentúli területek felé is bővít, november 3-tól Francia Polinézia fővárosa, Papeete repülőterére is indít járatokat heti ötször. A Boeing 777-200-asok Los Angelesben szállnak le először, majd innen folytatják útjukat.

A Közel-Keleten Omán fővárosa, Maszkat kerül fel az Air France térképére, ahová hetente háromszor közlekednek majd a légitársaság Boeing 787-9 Dreamlinerei október 31-től. Emellett az Air France heti 14-re emeli a Párizs és Dubaj közti járatainak számát október 23-tól.

Forrás: Airbus

Ázsiában Sri Lanka szigete válik elérhetővé, a colombói Bandaranaike Nemzetközi Repülőtérre november 1-jétől lehet eljutni az Air France járataival. A Boeing 787-9 Dreamlinerek hetente háromszor, maléi közbenső megállóval érkeznek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Egyesült Államok felé az Air France október 31-től újra teljesít járatokat Miamiba, a társaság Boeing 777-300-asai és Airbus A350-esei hetente 12-szer közlekednek majd a Párizs és a floridai város közötti útvonalon.

A járatok menetrendje a kormányok által előírt szabályok teljesítése függvényében még változhat. Az Air France azt javasolja az utasoknak, hogy indulás előtt ellenőrizzék a beutazási szabályokat, valamint a szükséges dokumentumok listáját. Minden információ megtalálható az airfrance.traveldoc.aero oldalon.

A légitársaság rövidesen meghirdeti teljes 2021-2022-es téli menetrendjét.

A kereskedelmi szabályok értelmében az Air France december 31-ig történő utazás esetén díjmentesen módosítható jegyeket értékesít, amelyek ára igény szerint voucher formájában visszaigényelhető, vagy teljes egészében visszakérhető.

A légitársaság mindent megtesz annak érdekében, hogy az utazás a legnagyobb biztonságban teljen. Az Air France olyan egészségügyi szabályokat vezetett be, amelyek nemcsak a járatok fedélzetén, de a repülőterek bizonyos pontjain is biztosítják a higiéniát. A repülőgépeken a műtőkben is használt HEPA szűrőkön keresztül áramlik a levegő, a fedélzeti takarítás pedig az eddiginél is mélyrehatóbb.