A Lufthansa mától időtálló, modern és kiváló minőségű új étkészlettel szolgálja fel az ételeket és az italokat a turista osztály utasainak az interkontinentális járatokon.

A praktikus formai kialakítást és az eleganciát szem előtt tartva megtervezett étkészlet minden célcsoport ízlésének megfelel, és kiállja az idő próbáját a divattrendek változásakor.

Környezetbarát és egyszerűbben használható elődjénél.

Összesen mintegy 900 ezer új darab kerül használatba az új étkészletből a Lufthansa járatainak fedélzetén a következő néhány napban.

A Lufthansa Product Management az LSG leányvállalata, a Spiriant formatervezőivel közösen, minden elemében újonnan alkotta meg az étkészletet – gondosan megválasztva a felhasznált anyagokat, színeket, formákat és az egyes elemeket.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Forrás: Lufthansa | © AIRportal.hu

Forrás: Lufthansa


A tálcák, a kávéscsészék és a kiegészítők is az új, sokszögű dizájnt követik. A dinamikus vonalvezetés keltette árnyékok a fény visszatükröződésétől függően, új színárnyalatokat kölcsönöznek az étkészlet elemeinek. A kellemes tapintásról matt és sima felületek gondoskodnak.

Az új étkészlet környezetbarátabb is elődjénél. A Lufthansa jóval kisebb mértékben használ egyszer használatos eszközöket, ami jelentősen csökkenti a keletkező hulladék mennyiségét.

Az új tálcák helytakarékos kialakításuknál fogva praktikusabban elrendezhetők, így az utaskísérők a korábbinál több adagot tudnak pakolni egy tálalókocsira. A csúszásgátló anyagok és bevonatok megkönnyítik a készlet használatát a személyzet számára. A tányérok enyhén billentett pozícióban helyezkednek el a tálcán, és étkezés után a tálcák összegyűjtése is sokkal egyszerűbb.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!