Jó hír a magyarországi utazási irodák, céges utaztatók és utazási technológiai szolgáltatók részére, hogy a Lufthansa Csoport elindította NDC partnerprogramját.

Ez a program immár egyetlen közös platformon foglalja össze a Lufthansa Csoport NDC API ajánlatait, exkluzív tartalmait és megoldásait, továbbá felhasználói támogatást és tréningprogramokat kínál az érintett értékesítési partnerek számára.

Az új program részeként megszületett weboldalon az összes értékesítési partner és a vállalati ügyfelek információt kaphatnak a Lufthansa Csoport légitársaságainak az NDC platformon elérhető akciós ajánlatairól, illetve egyéb technológiai és stratégiai együttműködési lehetőségekről.

Az új online platform szabadon hozzáférhető német és angol nyelven, globális bevezetése év végére várható.

Az ingyenes web alapú SPRK iránt érdeklődő értékesítési partnerek az adataikat megadva már regisztrálhatnak az oldalra és hozzáférést szerezhetnek a foglalási platformhoz.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Októbertől év végéig a Lufthansa Csoport egyszeri különleges ösztönzőt kínál: SPRK platformot használó partnerei kupononként egy eurót kapnak.

„Helyi utazási irodás partnereinknek a lehető legjobb megoldásokat szeretnénk kínálni. A most indított NDC partnerprogram és weboldala fontos eszköz. Egyre több partnerünk használja és részesíti előnyben  az NDC Smart Offer-t” – mondja Dr. Stefan Kreuzpaintner, a Lufthansa Csoport régióért felelős értékesítési alelnöke.

Az NDC (New Distribution Capability) a turisztikai szakma által támogatott program (NDC Program), amelyet a IATA indított el az új XML-alapú adatátvitel sztenderd (NDC Standard) fejlesztése és piaci bevezetése érdekében. Ez a megoldás elősegíti a kommunikációt a légitársaságok és az utazási irodák között.

A Lufthansa Csoport már 2017-ben megszerezte a legmagasabb szintű, IATA NDC tanúsítványát és további innovatív NDC megoldásokat fejleszt, amelyek elősegítik az utazási irodai partnerek számára kínált lehetőségeket és ajánlatokat, valamint erősítik a csoport vezető szerepét az iparágban.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!