Újabb, ún. walk-through, azaz átsétálós rendszerű duty free üzletet adott át a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Budapest Airport és a Gebr. Heinemann, Európa egyik legnagyobb duty free kereskedője. Az új üzlet alapterülete 100 négyzetméterrel lett nagyobb a korábbinál a repülőtér nem-schengeni indulási oldalán, a 2B Terminálon.

Vadonatúj design, kibővített áruválaszték és még több hazai prémium termék – röviden ezek a főbb jellemzői a 2B Terminálon ma átadott új duty free üzletnek.

Az üzlet kialakítása is tükrözi a legújabb repülőtéri trendet:

közvetlenül a nem-schengeni útlevél ellenőrzés mögött alakították ki, a már ismert átsétálós rendszerben, hogy az utasok még kényelmesebben vásárolhassanak a megnövelt áruválasztékból akár közvetlenül a beszállás előtt.

Új termék-kategóriák is megjelentek a kínálatban, például a gyermekjátékok és a speciális humidorban tárolt szivarkák és szivarok, valamint a hazai prémium termékek. Az üzletet rábaközi folklór mintákkal dekorálták.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

„Büszkén nyitjuk meg az új üzletet bevált kereskedelmi partnerünkkel, a Heinemann Duty Freevel közösen. Így még színvonalasabb kínálattal tudjuk kiszolgálni a 2B Terminálon keresztül Nagy-Britanniába, Kanadába, Oroszországba, a Perzsa-öböl térségébe vagy éppen Kínába induló utasainkat,” mondta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Mint közölte, az új üzlet kereskedelmi kínálatát azoknak az alapos vizsgálatoknak az eredményei alapján alakították ki, amelyek során részletesen felmérték a nem-schengeni országokba utazók igényeit.

„Az új üzletünkbe belépő vásárlóinkat a luxusvásárlás, a szórakoztatás és a széles körű szolgáltatások izgalmas világa fogadja majd” – tette hozzá Jankovich Ildikó, a budapesti Heinemann Duty Free ügyvezető igazgatója. „A Heinemann kínálata megfelel a legigényesebb utasok ízlésének is, legyen szó kozmetikumokról, borokról vagy más szeszesitalokról, játékokról, magyar vagy nemzetközi márkákról. A repülőtérrel együtt egy közös célért dolgozunk: a légi utazást valódi örömteli eseménnyé tegyük mindenki számára.”

Fotók az átadásról

Forrás: Budapest Airport