Ismét a Főtaxi lett a befutó a Budapest Airport taxis személyszállítási tenderén, így a társaság 2020 decemberétől újabb öt évre lesz a repülőtér-üzemeltető vállalat hivatalos taxis partnere – közölte lapunkkal a cég.

Újabb öt évvel hosszabbították meg a Főtaxi és a Budapest Airport 2010-ben elindult partnerségét azt követően, hogy harmadszor is a legnagyobb hazai taxiszolgáltató nyerte el a repülőtér-üzemeltető személyszállítási tenderét.

A 2020 decemberétől folytatódó együttműködés jelentőségét jól jelzi, hogy 2019-ben mintegy 700 000, az elmúlt 10 év során pedig összesen csaknem 6 millió alkalommal vettek fel utast és tettek meg 120 millió kilométert a főtaxis autók a főváros és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között.

A folytatódó együttműködés részeként a Főtaxi számos fejlesztést tervez a repülőtéren. Az elektromos töltőfejek számát megnégyszerezik, így a tervek szerint egyszerre akár 18 elektromos autó töltésére lesz lehetőség, ezen túlmenően pedig az ügyfelek kiszolgálásának minőségét emelő innovatív, digitális fejlesztéseken is dolgoznak.

A töltő-infrastruktúra fejlesztése azért különösen fontos, mert a Főtaxi rendelkezik a hazai taxiszolgáltatók között a legnagyobb elektromosautó-flottával, amely ráadásul – a taxis partnereknek nyújtott kedvezményeknek és ingyenes töltési lehetőségnek köszönhetően – folyamatosan növekszik.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: Főtaxi