Több munkakörbe várják a jelentkezőket a Budapest Airport kiskereskedelmi és vendéglátóipari partnerei a repülőtéri terminálokon működő üzleteikbe.

Az utazási korlátozások feloldásával megkezdődött a forgalom fellendülése a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A nyári csúcsidőszakban a légikikötő üzemeltetője már havonta 1,2 millió utast vár, amely elérheti a járvány előtti rekordév forgalmának 75-85 százalékát.

A Budapest Airport kiskereskedelmi és vendéglátóipari partnerei minden eddiginél nagyobb toborzási kampánnyal készülnek a nyári időszakra.

Azok az álláskeresők és akár nyári munkát kereső diákok, akik érdeklődnek a légiközlekedés iránt, vagy szeretnének egy igazán változatos, nemzetközi, repülőtéri környezetben dolgozni, most újabb lehetőségek között válogathatnak.

(Fotó: Budapest Airport/Baranyi Róbert)

A repülőtéri terminálokon működő üzletekben és éttermekben az alábbi munkakörökbe várnak új most kollégákat a Budapest Airport partnerei:

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
  • Az Optic World Exclusive optikai üzletlánc repülőtéri egységébe keres Eladó kollégát
  • A Gratiae és Gold Elements két organikus luxuskozmetikumokat gyártó cég termékeit a repülőtéren értékesítő cég direktmarketingben szerzett tapasztalattal rendelkező értékesítőket keres
  • A reptéri Hard Rock Cafe Budapest a Rock Shop ajándéküzletébe keres Eladó munkatársat
    pozícióba angol nyelvtudással rendelkező munkatársat, teljes munkaidőbe
  • A Liszt Ferenc Repülőtéren működő KFC gyorsétterem éttermi dolgozókat vesz fel
  • Memories of Hungary Kft. a repülőtéri ajándéküzletbe vesz fel Eladó, pénztáros
    munkakörbe új kollégákat
  • Az SSP Hungary Kft., amely a legnagyobb, vendéglátó egységeket üzemeltető cég a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren nappali és/vagy éjszakai műszakra keres kollégákat a következő éttermi munkakörökbe.

Az AIRportal.hu karrier oldalán számos más nyitott pozíció közül válogathatsz a légiközlekedés több területéről!