Újabb transzatlanti útvonalakon indít hosszú távú diszkont járatokat a Norwegian.

A skandináv központú low-cost légitársaság Amszterdamból, Madridból és Milánóból repül 2018. tavaszától-nyarától az USA-ba Dreamlinereivel.

Amszterdamból 2018. május 7-től hetente négy alkalommal indulnak majd a Norwegian Boeing 787-9 Dreamlinerei New York JFK-re.

Madridból 2018 július 15-től hetente négyszer indulnak a cég hosszabb törzsű Dreamlinerei Los Angelesbe, július 18-tól pedig hetente háromszor New York JFK-re is.

2018. június 16-tól Milánó – Los Angeles útvonalon indulnak be a Norwegian hosszú távú diszkont járatai, hetente négy alkalommal, szintén Boeing 787-9-es típussal.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaság Los Angeles repterén történő növekedésének támogatására megnyitja a negyedik személyzeti bázisát az USA-ban, Los Angelesben 150 légiutaskísérőt alkalmaznak 2018 első negyedévében.

Forrás: Norwegian

A légitársaság közlése szerint a cég jelenleg 61 közvetlen útvonalon kínál összeköttetést Európa és az USA között. A Norwegian gépei 13 repülőtérre teljesítenek járatokat az USA-ban, Dániából, Franciaországból, Írországból, Olaszországból, Norvégiából, Spanyolországból, Svédországból és az Egyesült Királyságból. A légitársaság további hat útvonalon repül Európából a Karib-térségbe.