Újra várja a vásárlókat a budapesti repülőtér 2-es termináljának központi csarnokában, a SkyCourt tranzitterületén működő Heinemann Duty Free. A nyitvatartás a napi aktuális menetrend szerint alakul, az üzletben számos intézkedést bevezettek az utasok és a személyzet védelme érdekében.

Forrás: Budapest Airport

Hétfőtől a Liszt Ferenc-reptéren, a SkyCourtban lévő Heinemann Duty Free üzlet ismét nyitva tart, természetesen ügyelve az utasok és a személyzet egészségére – adta hírül Facebook-oldalán a Budapest Airport.

Az üzletben számos intézkedést bevezettek az utasok és a személyzet védelme érdekében.

Egyebek mellett a dolgozók számára kötelező a műszak kezdete előtti testhőmérséklet-mérés és a munka során a maszkviselés. A kereskedelmi cég ezen felül gumikesztyűt és kézfertőtlenítő eszközöket, valamint gyakori kézmosási szüneteket biztosít a dolgozóinak.

A kasszapultokhoz leheletfogó pajzsokat (plexi falakat) telepítettek, biztonságos távolságra figyelmeztető padlómatricákat, tájékoztató táblákat is kihelyeztek, és az üzlet több pontján elérhető kézfertőtlenítő gél.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A bevásárlókosarak fülét minden használat után fertőtlenítik.

Felfüggesztették a termékdemonstrációkat, így kóstolásra és a teszterek kipróbálására egyelőre nincs lehetőség, de az értékesítési csapat felkészülten áll vásárlók rendelkezésére.

Az üzletben új takarítási protokollt vezettek be, amely szerint minden gyakran érintett területet és felületet kiemelt gyakorisággal fertőtlenítenek.

A Heinemann arra kéri a vásárlóit, hogy használják a készpénz- és érintésmentes fizetési módokat.

A nyitvatartás a napi aktuális menetrend szerint alakul.