A napokban ünnepélyesen is átadták az 1. utasmólón újonnan megnyílt Relay és Heinemann Duty Free üzleteket, valamint a Cafe Frei kávézóját – közölte a Budapest Airport.

A móló 11 500 négyzetméteres utasforgalmi területén az induló és érkező utasok kényelmét 2500 ülőhely, nagyszámú vizesblokk és ivókutak mellett három, már meglévő bérlő egy-egy újabb kereskedelmi egysége biztosítja.

A Cafe Frei által kínált minőségi kávékon keresztül az utasok a világ bármely tájára eljuthatnak, még mielőtt repülőre szállnának, hiszen mind az öt kontinens különleges kávékultúrája megtalálható a kínálatukban – olvasható a közleményben. A vendéglátóhelyen ezen felül teák, desszertek és szendvicsek széles választéka is várja a vásárlókat.

(Fotó: Budapest Airport/Baranyi Róbert)

A Heinemann összesen hat üzlettel van jelen a budapesti repülőtéren, így a SkyCourt, a 2A és a 2B Terminál mellett most már az 1. utasmólón található Duty Free üzletben is elérhetővé váltak a prémium minőségű delikátesz termékek, kozmetikai cikkek, kiegészítők és játékok az utazóközönség számára.

A Lapker Zrt. által üzemeltetett hat repülőtéri Relay üzletben napilapok, magazinok és könyvek széles választéka fogadja az utasokat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az 1. utasmólón nemcsak az onnan induló, hanem a schengeni övezetből érkező utasok is vásárolhatnak.