Állítólagos lövöldözés miatt kiürítették vasárnap késő este a New York-i Kennedy repülőtér egyik terminálját, de a repülőtéri rendőrség később közölte, hogy vaklárma volt, nem találtak semmilyen, lövésekre utaló tárgyat.

Az állítólagos lövések a nemzetközi repülőtér nyolcas számú terminálján történtek. Közölték, hogy az érkező járatokat két óra hosszáig nem fogadják.

A rendőrség később közölte, hogy alaptalan volt a riadalom, nem találtak sehol sem fegyvert, sem lőszert, sem lőszerhüvelyt. “A terminált óvatosságból ürítettük ki. Az utasok keressék meg azt a légitársaságot, amely járatukat üzemelteti!” – közölte a rendőrség a Twitteren.

Nizzában is ki kellett üríteni a terminált, állítólag gazdátlan csomagok miatt

Az RT a közösségi médiában keringő információkra hivatkozva azt írta, kiürítették és lezárták Nizza repterét. Egyelőre nem lehet tudni, miért, hivatalosan meg nem erősített beszámolók szerint gyanús csomag miatt. Az index.hu cikke szerint a Nice Matin helyi újság egy szemtanút idéz, aki szerint az Air France beszállási területén találtak egy táskát, de a terminálon korábban két másik gazdátlan táskát is felfedeztek. A korlátozást aztán fél egy után pár perccel feloldották.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!