A bejelentkezést követő első két órában 20MB-ig minden utas ingyen netezhet, de efölött aki nem rendelkezik törzsutastagsággal keményen fizetni fog. Az új tarifákat egy nappal azt követően vezette be az öböl-menti légitársaság, hogy az USA levette az Emiratest arról a tiltólistáról, mely a nagyobb elektronikai eszközök (pl. tablet, alaptop) fedélzetre vitelét és használatát korlátozta.

Forrás: Emirates | © AIRportal.hu

Forrás: Emirates

A ma életbe lépő új díjszabásnak köszönhetően a légitársaság Skywards hűségprogramjának Platina és Arany szintű tagjai számára ingyenes korlátlan Wi-Fi áll rendelkezésre minden Emirates járaton, függetlenül attól, hogy milyen osztályon utaznak, csakúgy, mint a First és Business osztályon utazó Skywards tagoknak.

Emellett az Economy osztályon utazók és a hűségprogramban részt nem vevők a korábbi 10MB ingyenes adatforgalom dupláját, azaz 20MB-ot használhatnak a bejelentkezést követő első két órában.

További adatforgalom vásárolható 150MB-os illetve 500MB-os csomagokban kedvező áron, a Skywards Ezüst és Kék hűségszintű tagjai pedig további kedvezményekre jogosultak.

„Az Emirates jelentősen befektetett a fedélzeti kapcsolat fejlesztésébe. Az egyre népszerűbb Wi-Fi szolgáltatás jelenleg több mint 200 gépünkön érhető el, és ez a szám folyamatosan nő. Új fedélzeti Wi-Fi kínálatunk tükrözi az Emirates elkötelezettségét, hogy továbbra is a lehető legtöbb utasunk, különösen hűségprogramunk tagjai számára ingyenesen biztosítsuk a szolgáltatást” – mondta el Adel Al Redha, az Emirates alelnöke és működtetési igazgatója.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A megduplázott 20MB ingyenes adatforgalom ideális üzenetküldésre és a közösségi oldalak böngészésére. Az üzleti célból utazók, illetve a Wi-Fi-re nagyobb igényt tartók számára pedig adott a lehetőség, hogy szükség esetén plusz adatforgalmat vásároljanak.

Egyszerű és átlátható tarifák és kedvezmények…

Forrás: Emirates | © AIRportal.hu

Forrás: Emirates

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!